Scheepjes Whirl: 7 nieuwe kleuren

Scheepjes Whirl: 7 nieuwe kleuren

Scheepjes blijft verrassen! Het geliefde Whirl-assortiment is nu uitgebreid met 7 prachtige nieuwe kleuren. Van zachte pasteltinten tot diepe, levendige schakeringen—de nieuwe kleuren voegen een frisse en inspirerende dimensie toe aan het toch al indrukwekkende palet van Scheepjes Whirl.

Ontdek Scheepjes Whirl: Een Wereld van Kleuren en Mogelijkheden

Het assortiment van Scheepjes Whirl is een ware traktatie voor elke brei- en haakliefhebber. Deze prachtige gemêleerde garens, met hun lange en vloeiende kleurverlopen, nodigen uit tot het creëren van unieke projecten die de aandacht trekken. Scheepjes Whirl bestaat uit een hoogwaardige mix van 60% katoen en 40% acryl, waardoor het garen perfect geschikt is voor luchtige, lichtgewicht creaties die zacht en soepel vallen. Denk bijvoorbeeld aan sierlijke omslagdoeken, fijne sjaals, of elegante kledingstukken die door hun bijzondere kleurverloop echt tot leven komen.

 

Uniek in Kleurverloop en Structuur

Wat Scheepjes Whirl zo bijzonder maakt, is het unieke kleurverloop van de draad. Dit zogenaamde unicatgaren heeft een kleurverspringing per draad, wat zorgt voor een subtiel en toch opvallend gemêleerd effect. Elke steek wordt een verrassing, wat uw project een speelse en levendige uitstraling geeft. Waar veel unicatgarens de neiging hebben om tijdens het haken of breien te splijten, onderscheidt Whirl zich doordat het garen licht getwijnd is. Dit geeft niet alleen extra stevigheid, maar zorgt er ook voor dat u zonder problemen lekker door kunt werken. Bovendien worden de kleurwisselingen met de hand geknoopt, waardoor de knoopjes nagenoeg onzichtbaar in het haak- of breiwerk verdwijnen voor een mooie, gladde afwerking.

 

Whirl 790 - Blue Heaven BlissWhirl 791 - Kiwi Crush CrumbleWhirl 792 - Rainbow PopsicleWhirl 793 - Goji Sorbet DreamWhirl 794 - Earl Grey CustardWhirl 795 - Pastel ParfaitWhirl 796 - Meringue Serenade

 

7 Nieuwe Kleuren om te Ontdekken

Scheepjes blijft verrassen! Het geliefde Whirl-assortiment is nu uitgebreid met 7 prachtige nieuwe kleuren. Van zachte pasteltinten tot diepe, levendige schakeringen—de nieuwe kleuren voegen een frisse en inspirerende dimensie toe aan het toch al indrukwekkende palet van Scheepjes Whirl. Deze toevoegingen maken het nog makkelijker om een perfecte match te vinden voor uw volgende project, of om creatief te combineren voor een uniek kleurenspel.

 

Eindeloze Mogelijkheden met 1000 Meter Looplengte

Scheepjes Whirl garencakes zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer praktisch. Met een indrukwekkende looplengte van 1000 meter per cake, biedt één enkele bol voldoende garen voor grote projecten zoals een royale sjaal of een uitgebreide omslagdoek. Dit maakt Whirl bijzonder geschikt voor langdurige projecten waarbij u niet wilt stoppen om constant nieuwe bollen aan te hechten. Met een aanbevolen naalddikte van 3.50-4.00 mm (garendikte Fingering), werkt dit garen prettig weg en laat het zich eenvoudig combineren met andere garens.

 

Perfecte Combinatie met Scheepjes Whirlette – Nu ook in een Nieuwe Kleur!

Voor nog meer creatieve mogelijkheden kunt u Scheepjes Whirl uitstekend combineren met Scheepjes Whirlette. Speciaal afgestemd op de begin- en eindkleuren van de Whirl garencakes, is Whirlette ideaal voor het verlengen van uw haak- of breiwerk, het toevoegen van accenten of het maken van een mooie rand. En goed nieuws: Scheepjes heeft nu ook een nieuwe kleur Whirlette uitgebracht! Deze nieuwe kleur sluit naadloos aan op de nieuwe Whirl-kleuren, waardoor u uw projecten nog mooier en harmonischer kunt maken.

 

Waarom Kiezen voor Scheepjes Whirl?

Scheepjes Whirl is een garen dat inspireert en de creativiteit stimuleert. Of u nu een ervaren breier of haker bent, of net begint met uw eerste grote project, Whirl biedt de kwaliteit, veelzijdigheid en schoonheid die u nodig hebt om iets echt bijzonders te maken. De kleurrijke opties en de aangename garenstructuur maken van elk project een plezier om aan te werken.

Verwen uzelf met de luxe van Scheepjes Whirl en ontdek de eindeloze mogelijkheden die dit garen te bieden heeft. Kom langs in onze wolwinkel in Almere om de prachtige kleuren in het echt te zien en voelen, of bestel direct online voor een supersnelle levering. Laat uw creativiteit de vrije loop en tover uw volgende project om tot een waar kunstwerk met Scheepjes Whirl!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.